Kereskedelmi jog

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda különálló polgári jogi munkacsoportja több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi jogi szakterületen. Az ügyvédi irodánk számos magyar és külföldi tulajdonú BT, KFT, ZRT jogi ügyeit kezeli eseti és állandó megbízás keretében.

Munkatársaink heti rendszerességgel megfordulnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nagyobb városaiban és azok vonzáskörzetében a személyes konzultációt igénylő jogi feladatok ügyintézése céljából.

Jogászaink segítik partnereinket abban, hogy eligazodjanak a kereskedelmi jog bonyolult rendszerében a gazdasági tevékenység megkezdésétől annak lezárásáig. Indokolt esetben az egyes eljárások során külső szakértőket is igénybe veszünk.

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jogászai – szükség esetén partner ügyvédi irodák bevonásával – vállalja megbízói állandó jogi képviseletét, így adva biztos alapot és jogi hátteret a nagyobb projektek lebonyolítása mellett a mindennapi munka során felmerülő üzleti döntések meghozatalában is.

© Copyright - Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda


Tájékoztatásul közöljük, hogy a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.
A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk.

Ezt a honlapot a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda, a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint,
melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.