Szolgáltatások

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda két elkülönült munkacsoportba szervezve működik.

Külön közbeszerzési munkacsoport foglalkozik a közbeszerzési jogi területtel. Ennek keretében teljes körű – hivatalos közbeszerzői tanácsadó és közbeszerzési válságmenedzsment – szolgáltatást nyújt ajánlatkérői és ajánlattevői pozícióban lévő önkormányzatok, egyházak, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek részére.

Ügyvédi irodánk polgári jogi munkacsoportja a polgári jogterület körébe tartozó feladatok széles körével foglalkozik. Ennek keretében önkormányzatok, gazdasági társaságok és egyéb szervezetek, továbbá magánszemélyek részére nyújt teljes körű jogi szolgáltatást.

Irodánk minden rábízott jogvita esetében elsődlegesen a közös megegyezésre törekszik. A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda tevékenységét eseti és átalány megbízási szerződéses keretek között végzi. Elégedett ügyfeleink között számos önkormányzatot, gazdasági társaságot, társadalmi szervezetet és magánszemélyt üdvözölhetünk.

Keresse ügyvédi irodánkat bizalommal! 

Irodánk közbeszerzési jogi munkacsoportját  az alábbi e-mail címen érheti el: kozbeszerzes@bszui.hu

Irodánk polgári jogi munkacsoportját  az alábbi e-mail címen érheti el:  jog@bszui.hu

KIEMELT SZAKTERÜLETEINK

© Copyright - Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda


Tájékoztatásul közöljük, hogy a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.
A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk.

Ezt a honlapot a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda, a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint,
melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.