Munkajog

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda különálló polgári jogi munkacsoportja – zömében polgári jogi ügyekben – foglalkozik irodánknál a munkajogi és munkaügyi jellegű problémák, konfliktusok kezelésével. A munkajog és a kapcsolódó jogterületek összetettek, az azoknak való megfelelés hatékony szakmai segítség és közreműködés nélkül nehezen megvalósítható.

Munkajogi területre jellemző, hogy a szigorú ellenőrzések miatt a kockázat sem csekély, így minden munkáltató alapvető érdeke a szakszerű munkajogi kockázatkezelés.

Ügyvédi irodánk vállalja megbízóinak  munkajogi átvilágítását, melynek célja az irányadó és hatályos jogszabályoknak történő megfelelés vizsgálata (munkaszerződések felülvizsgálata és aktualizálása).

Megbízói igény esetén részt veszünk a munkaszerződés-módosítások munkavállalókkal történő megtárgyalásában, képviseljük a megbízó jogi érdekeit és érvényesítjük érdekeit azzal, hogy a munkavállalók részére korrekt és elfogadható magyarázatot adunk a jogszerű korrekciók elfogadtatására.

© Copyright - Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda


Tájékoztatásul közöljük, hogy a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.
A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk.

Ezt a honlapot a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda, a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint,
melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.