Ügyfélkapu

Ön a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda Ügyfélkapu bejelentkezési oldalán van. Amennyiben külön szerződésünk alapján van regisztrációja, lépjen be! Az Ügyfélkapu részleteiről segítséget irodánk munkatársainál. A jelszó érvényessége a szerződésünk szerződésünkben külön megjelölt időpontig érvényes.

Regisztráció

Ügyfélkapun keresztül egyes ügyfeleink részére (külön szerződéses kötelezettségünk alapján) biztosítunk betekintést ügyfolyamatai nyomon követésére.

Amennyiben szerződésünk alapján ügyfélkapu szolgáltatást is nyújtunk, úgy vegye fel irodánkkal a kapcsolatot. Kollegánk közvetlenül megküldi belépési adatait.

Belépés

Lépjen be az Ügyfélkapuba, hogy igénybe vehesse az Ügyfélkapuhoz kötött szolgáltatásokat.

E-mail:
Jelszó:

AZ ÜGYFÉLKAPU HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI

Ügyfélkapu létesítésének és használatának feltételeit külön szerződésben, ügyfél specifikusan szabályozzuk.

© Copyright - Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda


Tájékoztatásul közöljük, hogy a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.
A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk.

Ezt a honlapot a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda, a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint,
melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.