Társasági- és cégjog

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda különálló polgári jogi munkacsoportja több éves, széleskörű tapasztalattal rendelkezik cégjogi szakterületen. Az ügyvédi irodánk számos magyar és külföldi tulajdonú BT, KFT, ZRT jogi ügyeit kezeli eseti és állandó megbízás keretében.

Munkatársaink heti rendszerességgel megfordulnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nagyobb városaiban és azok vonzáskörzetében a személyes konzultációt igénylő jogi feladatok ügyintézése céljából.

Megbízásainkat a mindenkor hatályos magyar anyagi- és eljárási jog szabályai és keretei között legjobb tudásunk szerint látjuk el, az eljárás során figyelembe vesszük Ügyfeleink egyedi szempontjait is. Indokolt esetben az egyes eljárások során külső szakértőket is igénybe veszünk.

  • Vállalkozást indít? Új céget alapít?
  • Céget vásárol? Céget ad el?
  • Társasági jogi kérdése merült fel?
  • Cége tőkét emel, átalakul, székhelyet változtat?

A cége életében felmerülő valamennyi jogi tranzakció lebonyolításánál a rendelkezésére állunk!

Figyelem

Ezúton hívjuk fel a Tisztelt Látogató figyelmét, hogy jogellenes visszaélések történtek egyes cégalapítás és cégmódosítás szolgáltatást nyújtó gazdasági társaságok által.

Cégalapítás, cégmódosítás során szaktevékenységet kizárólag ügyvéd, közjegyző vagy korlátozott mértékben jogtanácsos láthat el. A gazdasági társaságok erre vonatkozó reklámja és szolgáltatása zugírászatot valósíthat meg. Amennyiben nem a hatályos jogszabályok által kijelölt és feljogosított szolgáltatónak (pl: ügyvédi iroda) ad megbízást, kockázatnak vannak kitéve.

Ügyvédi irodánk közreműködése a cégeljárások során mindenben megfelel a vonatkozó jogszabályi előírásoknak és rendeleteknek.

© Copyright - Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda


Tájékoztatásul közöljük, hogy a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.
A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk.

Ezt a honlapot a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda, a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint,
melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.