Önkormányzati képviselet

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda különálló polgári jogi munkacsoportja – zömében polgári jogi ügyekben – a megyei-, települési-, és kisebbségi önkormányzatok és azok gazdasági társaságai számára jogi tanácsadással, peres és peren kívüli képviselettel, valamint az ehhez kapcsolódó okiratok, szerződések, megállapodások elkészítésével áll megbízói rendelkezésére.

Szakembereink részt vesznek egyes önkormányzati feladatok jogi auditjában. Képviseljük az önkormányzatokat normatív és egyéb állami/pályázati támogatásokkal kapcsolatosan felmerülő elszámolási vitáik során. Nagyobb beruházások teljes körű jogi hátterét biztosítjuk, továbbá a beruházások működésének jogi felülvizsgálatát is elvégezzük.

A Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jogászai – szükség esetén partner ügyvédi irodák és szakértők bevonásával – vállalja megbízói jogi képviseletét, így adva biztos alapot és jogi hátteret az önkormányzati feladatkörök ellátása során felmerülő döntések meghozatalában is.

Ügyvédi irodánk közbeszerzési munkacsoportja teljes körű közbeszerzési jogi szolgáltatást nyújt önkormányzati megbízónk részére.

Ügyfeleink részére olyan jogi megoldásokat dolgozunk ki, amelyek hasznot hoznak, költséget csökkentnek vagy károsodást előznek meg.

© Copyright - Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda


Tájékoztatásul közöljük, hogy a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda jelen honlapján elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak.
A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy bemutassuk irodánkat, és arról általános jellegű információval szolgáljunk.

Ezt a honlapot a Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda, a Nyíregyházi Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvédi iroda tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint,
melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.